Jag,  Sjukskriven/Arbete

Hur gick mötet?

Idag har jag träffat en fysioterapeut som berättat om gruppen REDO som startar den 8 oktober. Jag fick fylla i lite frågor där jag skulle skatta hur nöjd och tillfredsställd jag var över mitt liv och min vardag. Det var svårt att skatta, fast på det stora hela är jag inte tillfredsställd över min vardag fast desto mer nöjd över min träning och hälsotänk.

Gruppen REDO är till för de personer som behöver hitta en balans i sin vardag. Fysioterapeuten kommer inte med någon lösning utan det bygger på att jag själv kommer till insikt och en skulle få hemuppgifter. Vi kommer vara runt 7 personer i gruppen och träffas 2 timmar en gång i veckan i 10 veckor.

Jag tänker att gruppen kan vara bra för mig, att jag tar mig hemifrån och ingår i ett sammanhang. Sedan vill jag hitta en plats där jag kan vara och arbetsträna.

En kommentar

  • Elisabet Karlsten

    Det låter som ett fall i rätt riktning för dig 👍
    Kan förstå att parfymdofter och andra dofter kan vara svårt för astmatiker men tyvärr kanske anvÄnder jag parfym varje dag. Det är för mig lika naturligt att ta en lite dusch som att borsta Mona tänder