Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Ingen löpning đŸ˜„

Nu ligger jag i sÀngen och tÀnkte skriva om min dag innan jag somnar. Innan jobbet hade jag tid hos en fysioterapeut. Min fot tejpade inte om och han tyckte att jag inte skulle springa sÄ mycket utan mer vila för att den inte skulle bli sÀmre. TrÄkigt tyckte jag för jag vill ju inte bli begrÀnsad av mina fötter.

PÄ jobbet var det som vanligt förutom ett digitalt möte. Som vanligt kunde jag inte koppla upp mig sÄ det var tur att Àven en kollega skulle vara med pÄ mötet sÄ vi kunde sitta tillsammans.

Efter jobbet Äkte jag hem och sov. Jag valde bort trÀningen med Sweden runners och dÄ kunde jag istÀllet Àta middag med Victor och Torun. Victor grillade revben och till det Ät vi en sallad.

Vid kvart i Ätta hÀmtade Marie och Jimmy mig för vi skulle spela paddel. Mats jobbade sent och kom direkt till paddelhallen. NÀr jag kom dit hade Mats köpt mig ett rack, en glad överraskning. SÄ nu har jag ett eget och det tedde sig lite annorlunda mot de jag har hyrt. SÄ nu behövs mÄnga timmar i paddelhallen för att bli duktig.

VÀl hemma blev det att titta pÄ Robinson och nu Àr det snart date med John Blund.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer