Ingen vanlig dag, det är Saminas födelsedag

I morse väckte jag Samina och eftersom Mats åkt till jobbet och Samina inte ville bli väckt så tidigt fick Mats vara med på messenger. I Coronatider är ju det helt normalt att ha någon på länk 👍🏾 Samina fick skönsång och paket på sängen. 😊

Efter frukosten fixade Samina och jag till hennes lilla kalas med storfamiljen, vi och Oskarssons.

Rasmus och Tova kom vid tolv så då hämtade Mats dem vid stationen och fortsatte sedan jobba hemifrån. Till lunch hämtade vi hem sushi och vi fick även träffa Saminas pojkvän William en stund i eftermiddag. Det var trevligt att ha barnen hemma, saknade såklart Victor som fortfarande jobbar i Tandådalen.

Ikväll skulle Oskarsson komma fast vi blev inte alla pga att en fick coronasymptom idag. Det kändes väldigt tråkigt då alla verkligen hade sett framemot att träffas. Oskarsson och vår familj är storfamiljen och vi har gjort många resor tillsammans när barnen var yngre. Nu blir det bara vi fyra vuxna som reser tillsammans.

Trots att det inte blev som vi tänkt var det väldigt trevligt att träffas och kalaset håller fortfarande på i skrivande stund. Jag har gått och lagt mig för imorgon är det löpning och bad som vanligt och ungdomarna tycker nog det är skönt att vi gamlingar har gått och lagt oss.

Jag hoppas ni haft en bra fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *