Inte många timmar 😩 liten promenad 🌞

I natt har jag inte sovit i min egen säng utan på en madrass på golvet hos pappa i Våxtorp. Det blev inte många timmar för jag kunde inte sova. Jag typ väckte mig så fort jag somnade med ett ljud som jag gör precis när jag somnar. Sedan när småtimmarna kom och jag var så trött så att jag kunde somna så kom det helt plötsligt en mygga som surrade runt huvudet. Till slut halvsov jag tills pappa steg upp klockan åtta.

Vi åt frukost och sedan tyckte jag att vi skulle ta en liten promenad utomhus. Pappa är inte lika pigg i benen längre så han ville bara gå en kort runda eftersom hade varit iväg hela kvällen igår och då får han ondare i benen.

Vi hade tur för solen sken på vår lilla promenad och strax efter att vi kommit hem från promenaden kom en regnskur. Skönt att vi klarade oss från den. Sedan bara umgicks vi och pratade och bestämde att pappa skulle komma till Kalmar över julafton. Jag sa att vi kunde kolla om barnen i Malmö kunde åka runt så han slapp köra själv fast det ville han inte, utan han tycker att han kan köra själv. Så kommer det bli för han är envis som en åsna. Han ska komma den 22 december och stanna till den 25 så det blir trevligt att han kommer till Kalmar, för det känns längesedan han var här.

Vi åt en tidig lunch och pappa lagade lax och potatis. Efter lunchen åkte V och jag hem och det var skönt att komma hem i vettig tid. Jag har bara tagit det lugnt här hemma för att ladda inför den stundande veckan.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

2 kommentarer

    1. Ja, den här helgen lever han länge på. Det är svårt att hinna/prioritera att åka till honom när det är så längt emellan. Eftersom han gärna inte kör så kommer han ju inte hit så ofta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *