Inte som planerat.

Min dag på Centrumskolan blev väldigt lugn eftersom jag inte hade några elever på plats som skulle ha hemkunskap idag. Då gjorde jag lite annat istället, sådana saker som lätt glöms eller rättare sagt inte hinns med som att vår återvinningshög inte blir nerburet i källaren där återvinningsfraktionerna står. Fast idag hann jag med att göra det. Det blev ett antal gånger upp och ner för trappan så dagens motion fick jag då. Jag hann även med att planera en lektion till imorgon.

Ikväll blev det inget bad för mina kollegor var för trötta för att orka med ett dopp. Fast det gjorde inget för jag tyckte det var skönt att sitta hemma i soffan. Då kunde jag göra en webutbildning som vi skulle göra angående vår arbetsmiljö. Webutbildningen tog ungefär 40 minuter så det var helt ok och samtidigt hade jag lite sysselsättning nu när Mats är på körrep.

Ikväll är jag ganska trött och jag har inte sovit idag så jag hoppas min sömn blir god till natten. Jag har även tillbringat lite tid till att vika tvätt så nu har högen minskat. Nu har jag bara det som ska strykas kvar och det tänker jag att jag gör imorgon.

Jag hoppas ni haft en bra start på denna vecka, och önskar er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *