Jag,  TrĂ€ning

Jag frös đŸ„¶

Det blev sovmorgon idag vilket var jÀtteskönt nu nÀr jag har höstlov. Sedan nÀr Victor vaknade sÄ Äkte vi en runda till stan för jag ville fixa lite presenter. TyvÀrr fick jag inte alla köpta sÄ jag fÄr se om jag hittar de sista i helgen. Det skulle vara skönt om presenterna Àr fÀrdiga sÄ jag kan börja tÀnka pÄ julklappar.

I eftermiddag har jag vilat, halvsovit i soffan. Jag har laddat inför trÀningen ikvÀll med Sweden runners. IkvÀll fick jag med mig min svÀgerska, Marie. Det var inte den bÀsta kvÀllen att vara med för första gÄngen för nÀr vi Äkte dit sÄ började det att regna. Sedan regnade det hela trÀningen. Det var ganska ok nÀr vi körde intervallerna. Det blev 70 sek löpa och 20 sek vila gÄnger 6 och sedan körde vi likadant tvÄ gÄnger till. NÀr det var dags för styrketrÀningen var det kallt. Det var första gÄngen som jag frös. Vi var helt sjöblöta nÀr vi satte oss i bilen för att Äka hem. Det blev inget bad ikvÀll och det Ängrar jag inte. Marie tyckte det var roligt och ska se om hon fÄr till att trÀna. Det ska bara passa in i hennes ekorrhjul.

NĂ€r jag kom hem var det skönt att stĂ€lla sig i en varm dusch. Sedan hade vi kĂ„lsoppa sen igĂ„r sĂ„ det var varmt och skönt att Ă€ta. Nu har jag bara chillat och snart blir det sĂ€ngen. TĂ€nk att det Ă€r fredag imorgon. 😊

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *