Jag frös 🥶

Det blev sovmorgon idag vilket var jätteskönt nu när jag har höstlov. Sedan när Victor vaknade så åkte vi en runda till stan för jag ville fixa lite presenter. Tyvärr fick jag inte alla köpta så jag får se om jag hittar de sista i helgen. Det skulle vara skönt om presenterna är färdiga så jag kan börja tänka på julklappar.

I eftermiddag har jag vilat, halvsovit i soffan. Jag har laddat inför träningen ikväll med Sweden runners. Ikväll fick jag med mig min svägerska, Marie. Det var inte den bästa kvällen att vara med för första gången för när vi åkte dit så började det att regna. Sedan regnade det hela träningen. Det var ganska ok när vi körde intervallerna. Det blev 70 sek löpa och 20 sek vila gånger 6 och sedan körde vi likadant två gånger till. När det var dags för styrketräningen var det kallt. Det var första gången som jag frös. Vi var helt sjöblöta när vi satte oss i bilen för att åka hem. Det blev inget bad ikväll och det ångrar jag inte. Marie tyckte det var roligt och ska se om hon får till att träna. Det ska bara passa in i hennes ekorrhjul.

När jag kom hem var det skönt att ställa sig i en varm dusch. Sedan hade vi kålsoppa sen igår så det var varmt och skönt att äta. Nu har jag bara chillat och snart blir det sängen. Tänk att det är fredag imorgon. 😊

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Trist att ni fick så mycket regn på er ni era tappra själar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *