Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Jag vågade

Vid niotiden var vi redo för att invadera Kläppenbackarna. Jag visste inte riktigt hur jag skulle känna när jag kom till transportliften. Precis när jag skulle sätta på skidorna fick jag lite puls… fast sen fick jag fokusera på lita annat och det var bra. Sigge och jag åkte tillsammans nerför för att han skulle få in lite svängteknik.

Det kändes bra att åka och jag kände mig inte alls rädd för att jag skulle ramla. Idag var det plusgrader och regn, så det var lite tungt att åka. Vi höll oss till de gröna nedfarterna och imorgon kommer vi utöka vårt åkområde för nu köpte jag liftkort för hela veckan. Det kändes så pass bra idag så nu har jag möjlighet att åka när jag vill 😊

Vid ett åt vi lunch i huset, tacosrester och korv. Efter lunch åkte Mats, jag, Jon och Marie till sälen för att handla ris för vi hade glömt det hemma.

När vi kom hem från affären vilade jag innan Marie, Mats, Jimmy och jag satte oss i jaccuzzin. Det blev att jag avslutade i bastun.

Ikväll var det Rasmus och Tova som stod för middagen och disken. Vi åt korvstroganoff och ris och blandsallad.

Efter maten satte barnen sig i jaccuzzin och vi vuxna spelade spel. Det blev När då då i lag , killarna mot tjejerna och tjejerna vann båda gångerna. 😊 Sedan spelade vi ett nytt spel, kortslutning, ett tvärtomspel som gav oss många skratt.

Jag tror alla kommer sova gott efter dagen i backen.

Tänk att tre familjer ändå får allt att flyta på bra, vi får väl se i slutet av veckan om vi har tröttnat på varandra. 😉

2 kommentarer