Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Jag valde att somna om 😊

Godmorgon alla mina fina bloggvĂ€nner. Vad kul att du tittar in hos mig och lĂ€mnar ett litet avtryck, vad glad jag blir. 💜

Idag vaknade jag vid halv sju som de andra dagarna fast idag kÀnde jag att det skulle vara alldeles för tidigt att gÄ upp vid sju för min kropp kÀndes trött. NÀr Mats Äkt till jobbet vid 6.45 sÄ valde jag att ligga kvar i sÀngen och somna om. Det var nog vad jag behövde idag Àven om jag egentligen gillar att gÄ upp tidigt. Vid 8.30 masade jag mig upp och sitter nu i soffan framför tvnyheterna. Det som hÀnder i Ukraina kÀnns sÄ overkligt pÄ nÄgot sÀtt, hur kan ett krig vara möjligt 2022 dÄ jag vill tro att vi Àr smartare Àn sÄ. Det kÀnns sÄ hemskt för en vet inte vad som hÀnder och att kÀrnvapenstationerna Àr ockuperade utav ryssar. Putin har verkligen fÄtt storhetsvansinne eftersom han bara ska ta över hela Ukraina. Jag hoppas att det Àr nÄgon som kan stoppa galningen.

Mitt i veckan idag och det Àr snart dags för mig att Äka till Kalmar Centrumskola för att jobba. Det kommer antagligen gÄ fort som vanligt och efter jobbet tÀnkte jag ta en tur in till bokaffÀren för att titta pÄ boken som vi ska ha i bokcirkeln. Sedan ska jag hem och vila för ikvÀll har jag en massagetid, 18.00. Det Àr för mina friskvÄrdspengar, visste inte riktigt vad jag skulle göra för pengarna sÄ det fick bli massage. Jag hoppas att hon Àr duktig.

Vad kull att vi fick en medalj till idag, bra jobbat Modin. Brukar ni titta pÄ paralympics? Jag tittar ibland, glömmer ofta att det Àr eftersom det Àr inte lika uppmÀrksammat som os.

I dagens fotoutmaning av Christel Ă€r ordet LĂ€ngtar. Och det kan jag vĂ€l sĂ€ga att jag gör … lĂ€ngtar efter att kunna Ă„ka med bil i Europa fast som vĂ€rldsbilden ser ut nu sĂ„ kommer inte det att kunna ske i sommar heller. Det fĂ„r bli en bild frĂ„n nĂ€r vi Ă„kte pĂ„ bilsemester 2010 tillsammans med familjen Oskarssons. En underbar resa till Gardasjön och sedan vidare till Miramar vid franska rivieran. Jag kunde inte vĂ€lja en bild utan minnena styrde sĂ„ det fick bli ett gĂ€ng bilder.

Vi har gjort sĂ„ mycket tillsammans med den hĂ€r familjen och har sĂ„ mĂ„nga roliga minnen. TĂ€nk vilken tur vi hade som trĂ€ffades nĂ€r vi vĂ€ntade vĂ„ra första barn. Inte kunde vi ana att vi skulle bli sĂ„ nĂ€ra vĂ€nner för i grund och botten var vi vĂ€ldigt olika som personer. Nu efter 28 Ă„r Ă€r vi nog mer lika Ă€n olika för en vĂ€xer ju ihop pĂ„ nĂ„got sĂ€tt nĂ€r en umgĂ„s mycket. En blir som en umgĂ„s, vilket stĂ€mmer tycker jag. VĂ„r nĂ€sta resa som vi har inbokad Ă€r till Rhodos över Kristi flygare helgen och dĂ„ Ă€r det bara vi vuxna som Ă„ker. Nuförtiden blir det vi vuxna som reser fast vi försöker alltid fĂ„ ihop nĂ„gon trĂ€ff varje Ă„r dĂ„ alla barnen och respektive Ă€r med. Det Ă€r en hĂ€rlig stund nĂ€r alla kan samlas. TyvĂ€rr Ă€r det svĂ„rt att fĂ„ till dĂ„ barnen Ă€r vuxna och faktiskt har egna liv utan sina förĂ€ldrar. Detta ordet lĂ€ngtar i Christels utmaning fick mig verkligen att minnas… Nu hoppas jag verkligen att vi kommer ivĂ€g pĂ„ vĂ„r inbokade resa fast en vet ju inte eftersom lĂ€get Ă€r som det Ă€r i vĂ€rlden. Vi skulle egentligen Ă„kt till Cypern förra Ă„ret fast dĂ„ var det en pandemi som gjorde att vi inte kom ivĂ€g. Nu hĂ„ller vi tummarna att det ska gĂ„ att kunna resa.

Har ni nÄgra resplaner?

Nu önskar jag er en hĂ€rlig lillördag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  • Inga Johansson

    SĂ„ hĂ€rligt det hörs, mem visst Ă€r det sĂ„â˜€ïž FĂ„ ihop familjen Ă€r inte lĂ€tt och Ă€nnu svĂ„rare nĂ€r barnbarnen blivit vuxna, sĂ„ Ă€r ju livet.

    • Susann

      Det Ă€r hĂ€rligt att minnas tillbaka. Har en förĂ€ndrats? KĂ€nns inte sĂ„ fast bilderna visar nĂ„got annat. đŸ€Ł Ja, vi hoppas verkligen att vi kommer ivĂ€g.