Julklappar inslagna

Idag åkte jag och fixade lite efter Centrumskolan. När jag kom hem hade jag lite att plocka med fast jag gick inte upp på vinden för att leta efter min ljusstake som jag inte har tagit fram ännu. Jag pratade med alla barnen idag och det är alltid lika roligt att öra vad de gör och har det.

Rasmus vår yngsta har fortfarande jobb på Jensens Böfhus och det är ju bra i dessa tider. Han hade upplevt rasism ídag och en blir lika irriterad varje gång fast tyvärr inte förvånad. Tänk att bli bemött ur ett rasistiskt beteende 2020, är helt galet egentligen fast det visar bara på hur långt vi har kvar till en värld där alla har samma rättigheter och skyldigheter. Vardagsrasism är den värsta fast den svåraste att bemöta och försvarar sig emot.

Samina hon går ju näst sista terminen på socionomprogrammet och hon är i full gång med sin C-uppsats. Så det hon gör på dagarna just nu är att transkribera till sin uppsats. Det är tur att mamman ringer så hon får lite paus.

Victor vår äldsta befinner sig i Tandådalen där han ska jobba på en restaurang fast nu skjuts starten i och med Corona. Nu ska han nog inte börja jobba förrän den 18 december då tanken är att skidsäsongen börjar. Idag hade de hade vinprovning för de anställda så lite händer där uppe för honom, Det har kommit ganska mycket snö så nu längtar han efter att åka snowboard.

Jag hann inte somna innan Mats kom hem idag så det blir bra inför natten, tänker jag. Tanken var att vi skulle springa ikväll fast jag fick sån menshuvudvärk så jag valde att inte springa. Mats sprang med Annika istället. Under tiden Mats var iväg slog jag in julklapparna till syrrans barn och födelsedagspresenterna till Mats, så nu är det färdigt.

När Mats hade duschat så blev det julkalendern och kvällsmat och bara chill i soffan. Jag har tagit huvudvärkstablett fast jag vet att det nästan aldrig hjälper mot den här sortens huvudvärken så jag får väl snart gå och lägga mig istället.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *