Kan bocka av

Jag måste ändå tycka att jag har varit väldigt aktiv idag och fått en hel del avbockat på min göralista. Jag gick upp halv åtta idag och det har jag inte gjort på väldigt länge. Bara det kändes bra att ha hela dagen framför sig.

Jag började med att sätta igång en maskin tvätt och sedan såg jag över vilka jag har köpt julklappar till och vad jag har köpt. Sedan gjorde jag pepparkaksdeg så imorgon kväll ska här bakas pepparkakor.

Vid halvelva åkte jag til stadsmissionen och där hittade jag lite smått och gott. Det var halvmycket med folk, i och för sig fler människor än vad jag trodde det skulle vara fast jag har varit där vid andra tillfällen då det har varit betydligt många fler än vad det var idag. Det var innan Coronatiden.

När jag kom hem fixade jag lite lunch och samtidigt paratade jag med Samina. Efter lunchen var jag trött så då somnade jag i soffan och sov två timmar. Det tar energi trots att jag tar det i ett lugnt tempo. Efter att jag sovit slog jag in de sista julklapparna så nu är det klart.

När Mats kom hem åkte vi till återvinningscentralen för att slänga lite skräp som vi samlat på oss. Sedan lagade vi mat när vi kom hem, det blev pyttipanna ikväll. Samina snappade en bild på en laxtallrik och den såg mycket godare ut än det vi åt.

Efter middagen blev det lite städning, dammsugaren fick rastas av Mats och jag renbäddade i vår säng plus att jag bäddade i gästsängarna så nu kan Rasmus och Samina komma hem.

Nu sitter jag nyduschad i soffan och tittar på Så mycket bättre som vi inte hann se i lördags. Mitt under programmet ringde Rasmus, han brukar ringa när han är på väg hem från jobbet. Då tycker han att det är trevligt att ringa sin mamma, lite tidsfördriv medans han tar sig hemåt. Det är alltid trevligt när han ringer.

Annars blir det inte mycket mer gjort ikväll, kanske en julfilm till.

Önskar alla en fin kväll, kram Susann

4 kommentarer

  1. Det går fort nu, har två julklappar kvar att köpsa, ska göra det i morgon
    Pyttipanna är väldigt gott

  2. Ohh härligt, skönt då man får in ett flow och känner att man fått mycket gjort av det man ska =D.

    Jag har hunnit mycket med mina studier idag så jag känner att jag kan ha nyttodagar imorgon =D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *