Allmänt,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Systemkameran

Klämfredag

Godmorgon! Vilken värme som har intagit vårt land. Jag var nog lite oförberedd på den här värmen för det blev ju ett antal grader varmare bara så där. Kroppen hann inte vänja sig… Jag klagar inte för tycker det är härligt när solen skiner.

Potatisen växer

Idag är en sk klämfredag fast Mats jobbar, nu när barnen är vuxna behöver vi ingen ledig gemensam dag. Jag tror att han skulle sluta lite tidigare, fördelen med att vara rektor för förskola.

Idag tänker Samina och jag gå lite på stan och vi passar på att äta lunch på stan. Samina får välja lunchställe fast om jag känner henne rätt kommer vi hamna på Thai silk, en thailänds bufférestaurang. Det är den restaurangen som hon saknar när hon är i Malmö. Det ska bli mysig att tillbringa dagen tillsammans med Samina, kanske precis vad jag behöver i mitt mående, någon annan att fokusera på 🙂 Har vi tur kanske Mats möter upp oss till lunchen.

Ikväll åker Mats och jag till våra vänner i Djursvik, där de har sin sommarstuga. Det ska bli skönt att bara umgås, få vara Susann någonannanstans än hemma.

Ha en underbar klämfredag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *