Kläppen

Vi kom iväg inatt nästan som planerat runt 02.00. Bilresan flöt på bra och i Filipstad bytte vi förare i båda bilarna. Mats och Victor hade kört och blev avlösta av Samina och Tova. Sedan körde de till Lima, där vi hyrde skidor och snowboard. När vi kom fram till Kläppen hämtade vi Tovas liftkort och vi hade redan laddat på våra liftkort hemma. Så nu var det bara till att bege sig upp i liften för första åket.

Jag valde att inte åka idag, vill vara lite mer utvilad när jag åker. Sedan ville jag känna hur det kändes att gå bland snön och nere i backen. Jag har ju inte åkt sen jag ramlade i backen i Österrike för exakt fyra år sedan idag. Det är ju den fallolyckan som har gjort att jag fortfarande är sjukskriven.

När jag gick i backen kände jag bara att det var härligt och att jag vill åka skidor igen. Imorgon kommer jag att testa för att se hur det känns.

Efter att de testat skidorna åt vi lunch vid Tranantorget, och jag tog gulaschsoppa. Sedan gav de sig iväg igen i backen. 👍

2 kommentarer

  1. Fy det där låter som du var med om något helt fruktansvärt :(. Tänk vad man kan skada sig av att åka, och ändå är det något som verkar så roligt. Jag har aldrig lärt mig själv, sonen åker slalom dock :).

    Jag fortsätter med utmaningen i januari och därmed skickar jag den hit :). SJälvklart frivilligt att delta, men nu när du varit med flera gånger tror jag du uppskattar det :). https://www.saramadeleine.se/2019/12/28/bloggutmaning-31-dagar-i-januari/

    1. Visst är det konstigt att jag vill åka trots att det gjorde så jag blev sjukskriven så här länge. Att åka utför är väldigt roligt. Jag hänger på din utmaning, har blivit en kul grej 👍tack för bra utmaningar, roliga och roligt att läsa vad andra skrivit och tolkat utmaningarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *