Klimakteriet đŸ˜±

Det har varit fullt upp idag pÄ Centrumskolan sÄ tiden gÄr alltid sÄ fort. Jag handlade lite pÄ vÀgen hem för Mats fil var slut och han skulle eventuellt vara tvungen att jobba till halv sju idag. NÀr jag kom hem somnade jag direkt i soffan och sov tills Mats kom hem halv fem. Mats slapp stÀnga för en personal idag sÄ det var skönt.

Jag har kommit pĂ„ varför jag kĂ€nner mig sĂ„ nere, klimakteriet har tydligen kommit ifatt mig. HjĂ€lp, nĂ€r blev jag sĂ„ gammal. NĂ€r jag lĂ€ser om klimakteriet sĂ„ stĂ„r det att nedstĂ€mdhet Ă€r ett symptom, precis som svettningar/vallningar. Detta var jag inte riktigt förberedd pĂ„ att bli nedstĂ€md och att inget kĂ€nns roligt. TĂ„rarna ligger nĂ€ra till hands, vilket kĂ€nns jobbigt. Jag kĂ€nner mig Ă€ven febrig fast jag inte har nĂ„gon feber och jag antar att det ocksĂ„ har med allt att göra. Jag fĂ„r bara gilla lĂ€get och tĂ€nka positivt. PĂ„ 1177 stod en massa tips kring klimakteriet och nedstĂ€mdheten och jag gör faktiskt mycket av det redan. SĂ„ det Ă€r bara till att fortsĂ€tta vara mig sjĂ€lv. 💜 TyvĂ€rr pratas det ju inte sĂ„ mycket om klimakteriet sĂ„ jag har dĂ„lig koll pĂ„ vilka symptom en kan fĂ„r.

IkvÀll hoppade vi över stÀdningen och har bara varit. Det var nog nÄgot som vi behövde bÄda tvÄ. Mats dagar Àr fulla och det kÀnns som han Àr lite överhopad med jobb just nu. Det blir sÄ nÀr det Àr medarbetarsamtal pÄ gÄng.

Jag ska lĂ€gga mig tidigt ikvĂ€ll för jag kĂ€nner att jag behöver all sömn jag kan fĂ„ just nu. Jag önskar er en fortsatt bra kvĂ€ll, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. LÀste man ska prata med sin mor om det, oftas gick det i arv tydligen, sÄnt kunde inte jag alls prata om med min tyvÀrr

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *