Klimakteriet 😱

Det har varit fullt upp idag på Centrumskolan så tiden går alltid så fort. Jag handlade lite på vägen hem för Mats fil var slut och han skulle eventuellt vara tvungen att jobba till halv sju idag. När jag kom hem somnade jag direkt i soffan och sov tills Mats kom hem halv fem. Mats slapp stänga för en personal idag så det var skönt.

Jag har kommit på varför jag känner mig så nere, klimakteriet har tydligen kommit ifatt mig. Hjälp, när blev jag så gammal. När jag läser om klimakteriet så står det att nedstämdhet är ett symptom, precis som svettningar/vallningar. Detta var jag inte riktigt förberedd på att bli nedstämd och att inget känns roligt. Tårarna ligger nära till hands, vilket känns jobbigt. Jag känner mig även febrig fast jag inte har någon feber och jag antar att det också har med allt att göra. Jag får bara gilla läget och tänka positivt. På 1177 stod en massa tips kring klimakteriet och nedstämdheten och jag gör faktiskt mycket av det redan. Så det är bara till att fortsätta vara mig själv. 💜 Tyvärr pratas det ju inte så mycket om klimakteriet så jag har dålig koll på vilka symptom en kan får.

Ikväll hoppade vi över städningen och har bara varit. Det var nog något som vi behövde båda två. Mats dagar är fulla och det känns som han är lite överhopad med jobb just nu. Det blir så när det är medarbetarsamtal på gång.

Jag ska lägga mig tidigt ikväll för jag känner att jag behöver all sömn jag kan få just nu. Jag önskar er en fortsatt bra kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Läste man ska prata med sin mor om det, oftas gick det i arv tydligen, sånt kunde inte jag alls prata om med min tyvärr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *