Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Långt till våren?

Godmorgon, idag är det lite kallare igen. Nu känns det som om det dröjer innan våren är här. Det verkar som om det kommer bli en fin dag. Såg att Bodil hade skrivit om våren och vad som definierade vad vår är.

Självklart vaknade jag tidigt som vanligt och sitter nu i soffan på min favoritplats framför tv-nyheterna. Jag fick ett mail nu på morgonen att mitt avstämningsmöte med försäkringskassa, läkare och arbetsgivare var inställt pga sjukdom. Så nu får jag se när detta möte blir av igen.

Idag har jag tänkt att jag ska jobba igen, det var över en vecka sedan som jag jobbade. Det känns lite konstigt. Jag ligger på 0,5 graders höjning från min grundtemp fast tänker att det inte är någon feber. Enligt sjukvården har en ju inte feber om det inte ligger över 38 grader. Jag har fortfarande hosta kvar och varje morgon hostar jag upp slem blandat med blod. Frågan är hur länge en kan hosta upp blodblandat slem utan att behöva kolla upp det? När jag var hos läkaren förra veckan sa han att det inte var ovanligt att det kom lite blid när en hostar mycket fast jag glömde fråga hur länge det var ”normalt” att göra det.

Ikväll blir det kanske bad tillsammans med några kollegor. Annars har jag inget inplanerat, kanske får tvättmaskinen jobba lite i kväll. Den här veckan ska jag försöka städa lite pö om pö då jag ska har bokcirkel här hemma på fredag kväll. Då ska vi diskutera Alex Schulmans bok Malmastation, en författare som jag inte tycker om som person fast måste erkänna att han skriver väldigt bra. Det ska bli kul att höra vad de andra tycker om honom som författare. Jag var väldigt motståndare till att läsa hans bok då jag tycker han verkar vara en otrevlig person med värderingar som inte jag kan stå för. Fast insåg att jag inte skulle läsa honom om det inte hade varit för bokcirkeln. Har ni läst någon utav hans böcker?

Nu önskar jag dig en trevlig måndag, kram Susann 💜

6 kommentarer