Allmänt

#Lelite

På initiativ av Fellencia har det här inlägget skapats. ”Vi är ett par stycken som ville ha mer kärlek på nätet. Mer positivet. Mer glädje. Så därför kommer här 5 frågor, som vi vill använda för att fylla internet med lite mera kärlek!”

1. Nämn en av dina egenskaper, som du är stolt över? – Vad svårt att välja en egenskap… alla egenskaper samverkar ju med varandra och tillsammans skapar mitt agerande. Fast om jag måste välja får jag säga min POSITIVITET. Jag upplever att jag alltid försöker se det positiva och se möjligheter istället för det negativa.

2. Lägg upp en bild, som fyller dig med lyckliga minnen. Bilden till det här inlägget ger mig positiva minnen. Kortet är taget för fyra år sedan när min äldsta son tog studenten, nu står vi inför sista studenten i den här familjen. Alla minnen med familjen är betydelsefulla 💜

3. Berätta om en sak som varit svårt i ditt liv, men som har lett till något positivt? Jag får nog säga den resa som jag befinner mig på just nu. Det börjad efter min skidolycka, med symptom som illamående, yrsel och huvudvärk. Det svåra har varit att det har tagit så lång tid att komma dit jag är nu, och fortfarande har jag lång väg kvar. Jag har fått träna på mitt tålamod och att lyssna på min kropp, plus att leva här och nu. Det har verkligen varit en utmaning då jag som person gärna planerar långt i förväg. Nu har jag kommit så pass långt i min resa att jag ändå kan se det positiva ur detta. Vilket innebär att jag lever mer här och nu och tar vara på det lilla här i livet. Det kan låta som något lite men att ta vara på livet är något väldigt viktigt, att stanna upp och verkligen reflektera över vad som är betydelsefullt är något alla borde göra mer av.

4. Lägg in ett citat, som fyller dig med hopp. Jag har alltid använt mig av Robban Brobergs låt ”Målet är ingenting, vägen är allt” som motivation.

5. Berätta om en människa (vän, familjemedlem, offentlig person), som inspirerar dig? Jag hade för ett par år sedan förmånen att arbeta tillsammans med en kollega på en förskola, hon är och förblir min stora ”idol”. Hon är en sådan otroligt positiv människa som är jätte bra på att lyfta personer i sin omgivning. Vi har haft många bra pedagogiska diskussioner. Något som har inspirerat mig är hennes sätt att bemöta människor.

#Lelite
Vill du också delta i #Lelite? Följ denna länk