Familj,  Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen i Malmö

Efter frukosten åkte vi till Malmö. Vi åkte först till Samina och där fick vi fm fika.

Sedan tog vi bussen och tåg till Hyllie där Rasmus och Tova bor.

Hos Tova och Rasmus åt vi lunch. De hade lagat pasta med krämig laxsås till. Efter maten fick vi kladdkaka, sedan var vi tvungna att smälta maten och alla halvlåg i soffan en stund.

När vi hade vilat färdigt gick vi till Emporia, pappa ville köpa jeans. Vi gick i ganska många affärer innan han hittade några som han tyckte om. När vi kände oss färdiga på Emporia tog vi tåget till Triangeln. Sedan strosade vi och tittade i en massa affärer. Vid halv fem gick vi till Ellysse där vi bokat bord. Vi åt fondue och blev proppmätta.

Efter middagen drog vi vidare till Skybaren på Malmö arena hotell och tog varsin drink innan vi gick hem till Rasmus och Tova. Där spelade vi spel innan Samina och pappa åkte hem till henne för att sova.

Imorgon ska vi äta frukost på Malmö arena hotell, det är i restaurangen där som Rasmus jobbar. Efter frukosten åker vi nog hemåt.

Det har varit en lyckad lördag i Malmö och pappa har varit så nöjd över att få se vart Samina och Rasmus bor. Det blev en lyckad present på 85 års dagen istället för någon sak. Det är mycket trevligare att umgås. Tyvärr jobbade Victor den här helgen…