Allmänt,  Familj,  Jag

Lördagskvällen

Det blev en grill och spelkväll med Mats syster Marie och hennes familj. En liten spontan träff då vi oftast inte planerar så långt i förväg utan kan folk så kan de och igårkväll kunde de 🙂 Maten blev lyckad, det är så gott med grillat och vi brukar glilla lite av varje och igår hade vi kyckling, nötstek, fläskfilé och korv. Till det hade vi pommes som Mats friterade och sallad och kall bea. Alla åt med god aptit för grllat är något som passar för alla.

Efter maten följde jag med Marie för de hade föräldravandring mellan 19.00-20.00. Det är något som alla föräldrar får göra om de bor i Lindsdal och har barn på skolorna. Vi har också gjort det fast det känns som evigheter sedan.

När vi hade vandrat färdigt gick vi hem och spelade spel. Vi började spela När då då, och då var även Rasmus Tova och Hampus med. Jag och Jimmy vann 🙂

Sedan fortsatte vi vuxna att spela Carcasonne och Mats vann som vanligt. Jag fattar inte hur han gör för han kan ligga långt efter alla andra och sen på slutet så får han flest poäng och vinner iallafall.

2 kommentarer