Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndag vecka 40 2019

Min vecka

Måndag: Idag kommer bli en vilodag eftersom jag gjort mycket i helgen. Min läkare kommer ringa vid lunchtid för min sista sjukskrivningsdag var den 28 september. Jag hoppas såklar att inget ändras i min sjukskrivning just nu fast det finns alltid en oro kring ett läkarsamtal.

Tisdag: Idag har jag ett möte med rektorn på Centrumskolan. Jag hoppas jag kan få arbetsträna på skolan. Jag känner ju att det är dags för mig att komma ut i arbetslivet igen, frågan är ju bara vad jag klarar av. Centrumskolan är en liten privat skola, åk 5-9 med elever inom autismspektrat och med min pedagogiska bakgrund tror jag att jag kan tillföra något till skolan. Jag håller tummarna för att de vill ta emot mig.

På kvällen blir det gummet tillsammans med Mats. Tänk att jag/vi skapat en träningsrutin som faktiskt verkar att hålla.

Onsdag: Mitt i veckan och jag har inget direkt inplanerat utan det kommer säkert bli lite plockande här hemma. Jag behöver ta hand om mina vissna plantor i mitt orangeri.

Torsdag: Min städdag, tycker det är skönt att få toaletterna gjorda på torsdagen innan helgen så en kan ägna sig åt roligare säker på helgen.

På kvällen blir det såklar gymmet tillsammans med Mats. Jag kanske tar en lite längre löptur på morgonen, eftersom det var ett tag sedan jag sprang längre än 2,5 kilometer och jag tycker det är bra om jag kan få in en längre sträcka i veckan.

Fredag: Kanelbullens dag, kanske att jag ska baka bullar till kvällsfikat. Än så länge är fredagen tom på aktiviteter.

Lördag: Morgonlöpning med bad hoppas jag att vi får till den lärdagen med. Om inte Marie och Jimmy kan så får vi springa själva Mats och jag:-) Vi har inga lördagsplaner, får se hur spontana vi blir…

Söndag: En tom söndag, kanske att vi försöker på oss en tur ut i skogen och letar svamp.

Den här helgen har vi inget inbokat fast det brukar alltid sluta med att vi umgås med några på helgen.lite mer spontant.