Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndag vecka 43 2019

Min vecka –

Måndag – Idag ska jag på ett yogapass. Jag tänkte att det skulle komplettera min träning och när jag gick på det förut så märkte jag att jag blev smidigare i min axel vilket jag behöver bli. Det var svårt att få till ett yogapass innan fast nu ser det ut som jag kan lägga in något i veckan.

Tisdag – Idag är Victor ledig så då hoppas jag kunna spendera lte tid med honom. På kvällen blir det löpning och gym med Mats.

Onsdag – Idag har jag lagt in ett run challenger pass för nybörjare. Jag har varit på ett sådant pass förut och tyckte det var bra eftersom det blir som ett intervallpass. Jag är inte den som tränar intervaller själv så detta är ett bra sätt för mig att göra det på.

Torsdag – Städdag. På kvällen blir det löpning och gym med Mats.

Fredag – Dagen kommer gå vilans tecken. På kvällen ska vi på räkfrossa på Nabbens rökeri tillsammans med Malin och Urban.

Lördag – Dagen kommer börjas med löpning och bad. Jag kommer vila/sova under dagen för att orka med kvällen. Ikväll ska vi bort, ”slottsfolket” med respektive ska träffas. Mats tillhör slottsfolket, det är de som spelar teater på slotter, tex Gästabud.

Söndag – När vi vaknar (utan alarm) åker vi till gymmet, Mats och jag. Vi har inget inplanerat och jag tror att jag behöver vila efter fredag- och lördagskvällens aktiviteter.