Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 12 september 2022

Godmorgon alla som tittar in hos mig. Idag skiner solen och det är 10 grader i luften, kanske blir det en varm och skön dag. Valresultatet är inte riktigt klart ännu fast jag tycker det är skrämmande att SD går framåt vilket innebär att typ var 5,e person röstar fast jag vet ingen som röstar SD vilket jag troligen måste göra. 🤔 Vad tänker ni om valresultatet hittills?

Igår kom Victor och Torun så det ska bli kul att umgås lite med dem. De stannar antingen till onsdag eller torsdag för sedan ska du upp till Byxelkrok igen för att jobba.

Måndag och ny vecka, den här veckan känns det som om det kommer att bli en lugn vecka med lite aktiviteter. Det kan jag behöva eftersom helgen tog mycket energi av mig. Sedan vet jag att morgondagen kommer att ta mycket energi då det är utbildning hela dagen.

Nu ska jag snart fixa lite här hemma inför imorgon, byta dukar och lite annat smått och gott. Annars ska jag bara ta det lugnt tills jag börjar 10.45. Jag brukar köra hemifrån ca en halvtimme innan jag börjar för att var säker på att jag hinner parkera innan utan att komma för sent. Ibland brukar det vara lite svårt med parkeringar vid den tiden jag kommer.

Nu önskar jag er en härlig måndag, kram Susann 💜

En kommentar