Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 20 mars 2023

Natt och dag lika långa och nu går det mot ljusare tider, äntligen. Jag gick upp halv sju idag och jobbade för jag ville förbereda mig inför eftermiddagens utvecklingssamtal.

Det blev jobb någon timme innan jag kände mig nöjd med förberedelserna. Jag hann även rätta matte och skriva arbetsbeskrivningar. På vägen in till jobbet så ringde jag pappa, jag brukar passa på när jag kör till jobbet om morgnarna. Det är smidigt att prat en stund för att se så allt är bra med honom. Han kändes pigg och han skulle gå till biblioteket och låna lite nya böcker. Han har börjat läsa på gamla dar, jag är inte uppvuxen med att han läste böcker. Det fanns knappt några böcker i mitt hem.

Det blev en dagens bild också på väg till Kalmar Centrumskola.

Dagen har fått fort och i eftermiddag hade jag mina utvecklingssamtal. Det blev inget bad vid kallbadhuset ikväll för jag var alldeles för trött för det. Det får bli nästa måndag.

När jag kom hem hade Mats gjort majsfritters och ris. Det var gott och lyxigt att bara sätta sig vid dukat bord. Det kandke inte är den färggladaste maträtten fast god är den.

Nu sitter jag i soffan och skriver detta inlägg, Mats är på körrep och jag försöker sysselsätta mig så jag inte somna allt för tidigt.

Nu ska jag se om jag hittar något att titta på eller så kanske jag väljer att läsa i min bok som jag håller på med nu, Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter, av Elisabeth Gilbert.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

6 kommentarer