Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 4 juli 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig. Idag är jag seg och låg kvar till halv nio och bara surfade runt på telefonen. Det är en mulen morgon och alldeles blött på marken. Det är det bästa när det regnar p natten tycker jag så nu kan solen få komma fram under dagen. Det är 17 grader så vi får väl se om det blir en varm dag, tror att det skulle vara lite sämre väder nu några dagar.

Idag är det Mats näst sista jobbdag innan han går på 5 veckors ledighet. Båda han och jag längtar efter det och då kan vi göra precis vad vi vill. Vi har inte några direkta planer med vår semester det här året utan tar det som det kommer. Mats tycker det är väldigt skönt medans jag gillar att ha saker och ting planerade.

Idag har jag tänkt att ta en runda till återvinningsstationen med vår gamla klotgrill som stått och skräpat vår trädgård ett bra tag. Jag hoppas jag får in den i bilen och sedan har vi lite annat smått och gott som jag tänker passa på att slänga. Vi är lite för mycket hamstrar min man och jag…

Annars så tänker jag inte göra så mycket eftersom förra veckan var ganska full med aktiviteter varje dag. Jag ska nog bara fortsätta läsa i boken som jag började läsa igår, Sommarvindar och sanningar av Caroline Möllesand. Det är hennes debutroman och en lokal författare så det känns extra roligt att läsa den. Jag har hört att det ska vara en feelgoodroman och sådana är ju aldrig fel sommartid.

Nu önskar jag dig en trevlig måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer