Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 5 september 2022

Godmorgon denna fina morgon. utomhustemperaturen ligger på 8 grader så här strax innan sju. Det är en ny vecka och nya möjligheter. Jag brukar se över mitt veckoschema varje måndag för att kunna planera in mina vilostunder. Som det ser ut så kommer den här veckan vara som en helt vanlig vecka med träningar som jag ska försöka få till. Jag vill komma in i mina träningsrutiner som jag hade förut, vilket har varit lite tungt att göra av olika anledningar.

I helgen har bara varit en helg där jag samlat energi, och legat i soffan den mesta delen utav min tid så nu känner jag mig redo för en ny vecka. Jag valde ju bort att åka till Skåne i helgen och fira Skye som fyllt 21, just av den anledningen att jag behövde samla energi. Det går åt mycket energi på skolan just nu eftersom mycket är nytt och att vi har flyttat till större lokaler och har många nya elever som ska lära kännas. Jag visste att det skulle bli så här på min energifront eller rättare sagt trodde det med tanke på att jag lärt mig om mig själv ganska bra under min tid som sjukskriven.

Idag har jag tid hos en läkare då min sjukskrivning gick ut sista augusti och jag hoppas hon förlänger min sjukskrivning på 50%. Jag vet att hon innan sommaren tyckte att jag skulle börja arbetsträna på 25% så jag kommer upp i 75% fast jag tror att det är lite för tidigt med tanke på allt nytt på jobbet. Jag hoppas att hon lyssnar på mig eftersom jag trots allt känner och vet hur jag fungerar nu. Det är inte så att jag är ovillig till att jobba utan jag är egentligen en arbetsmänniska fast jag har insett mina begränsningar. Mitt mål är att komma upp i 75% arbete för jag tror att det är ett rimligt mål och jag skulle vara nöjd med att arbeta 75% och att vi skulle klara oss på den inkomsten. Just nu är ju inte min inkomst så jättehög även om vi klarar oss så är det alltid trevligt med lite mer i plånboken.

Det blir såklart Centrumskolan som vanligt och ikväll blir det bad som vanligt med några kollegor. Det är en härlig rutin vi skaffat oss och nu när det går åt det kallare hållet så är det inte så många personer på kallbadhuset och det är skönt.

Nu önskar jag dig en härlig måndag, kram Susann 💜

3 kommentarer