Mest vilat

Idag har jag inte gjort supermycket utan låtit kropp och huvud vila. Fast det blev några maskiner tvätt och lite plock ändå. Nu börjar det ta form i stora gästrummet och vårt nya sovrum. Vi väntar på våra nya sängar som vi beställde i helgen. Just nu sover vi nere i lilla gästrummet där vi placerat vår ”gamla” säng. 😊 Uppe i vårt allrum kan vi faktiskt sitta i soffan då jag har försökt stuva om Victors saker i lådor ute i mitt orangeri som just nu får agera förvaring. Allrummet uppe är lite hopplockade möbler från Victor och lite arvegods som vi inte vill göra oss av med det ännu.

Ikväll har vi varit hos Malin och Urban för att diskutera hur vi skulle göra med vår resa. Vi bestämde att ta så vi får pengarna tillbaka för det känns lite osäkert än så länge med tanke på Covid-19.

Vi bestämde i alla fall datum för vår semester i år. Tänk att vi åkt på semester varje år sedan 1996, då med våra barn och nu de senaste åren bara vi fyra. Fantastiskt med sådana vänner där vi känner varandra så väl att en bara kan vara. 😊 Än så länge vet vi inte vad vi hittar på mer än att vi kommer åka en torsdag till en söndag. Vi kommer snart träffas igen för att planera vår lilla trip. 👍🏾

Nu ska jag sova, jag hoppas att kaffet jag drack hos Oskarssons inte kommer påverka min sömn. Håller tummarna 🙏🏾

Godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *