Jag,  Sjukskriven/Arbete

Min lördag och överraskning💜

Klockan 12:30 blev vi hämtade utav Lena och Toni. Då åkte vi till Kalmar läns museum och åt lunch. Där satt vi och åt och pratade. Vi hade en viss tid som vi väntade på. Tiden gick fort och vi blev mätta.

Sedan åkte vi till den inplanerade aktiviteten och jag gissade hejvilt i bilen. Färden gick till Banan där det finns lite olika inomhusaktiviteter. Det blev blacklight minigolf på Banan i Kalmar. Det var kul att spela fast svår eftersom det var mörkt och banan lystes upp av neonfärg.

Mitt mål var att inte komma sist och det gjorde jag inte, jag kom trea.

Därefter åkte vi hem till Lena och Toni och bubbel hälldes upp i glas. Sedan satt vi och pratade om allt möjligt innan det var dags att laga mat. Det var en utav aktiviteten, vi skulle laga mat tillsammans så de hade 8 recept som vi lottade ut och som sedan var och en fick ansvara för. Jag fick nog de lättaste för jag skulle göra klyftpotatis som bara skulle in i ugnen och bröd och chorizo som stektes tillsammans. Det blev en trevlig kväll när vi lagade maten tillsammans. Det tycker jag är så mysigt och ett trevligt sätt att umgås på.

Till efterrätt fick vi glass, lemoncurd, maränger och vispgrädde med lakritspulver. En perfekt efterrätt.

Det blev en härlig dag, kväll tillsammans. Jag är så tacksam över överraskningen som Lena och Toni planerat för mig. Det känns bra att ha så fina vänner 💜 Tack för allt 🤗