Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Min lördag och söndag

Nu är jag hemkommen från Malmö. Vi har haft en underbar helg i Malmö och dottern har blivit firad av delar av släkten. Hon fyllde 25 år igår och vad gjorde vi på hennes födelsedag? Dagen började ju med sång och presenter och sedan sprang och badade Mats och jag vid Ribban. När vi kom hem åt vi frukost och sedan blev det en tur på Emporia. Jag var sugen på att gå en liten stund bland affärerna. Mats och jag shoppade 4 bubbelglas som vi ska ha när vi träffar vänner. Vi köpte även ett vinställ som hängs på väggen och det tänkte vi att vi skulle ha vid baren. Sedan blev det även 6 stycken grillbestick och några skaldjurspinnar. Jag är nöjd med våra inköp.

Vi var inte så länge på Emporia för vid lunchtid skulle Rasmus, Tova, Marie och Hampus komma. S och William bjöd på ris och yakiniku, . Sedan fick vi gofika och bara satt och snackade tills det var dags för Marie och Hampus åka bussen till tåget som skulle ta dem hem till Kalmar.

Nar Marie och Hampus hade åkt så vilade jag och somnade i soffan medan de andra spelade tv-spel. Klockan 18.00 kom en taxi som Rasmus bokade via en app fast när taxibilen kom och såg att vi var 6 stycken blev chauffören jättesur och arg på oss för han kunde bara köra fyra i sin bil. Rasmus hade bokat en bil för oss 6 och tyckte att chauffören inte skulle tackat ja till denna körning fast chauffören var väldigt irriterad och körde iväg sur. Sedan fixade Rasmus en ny taxi genom att ringa och när nästa taxi kom så var det en stor bil som tog oss alla till restaurangen Quan som Samina bokat som födelsedagsrestaurang. Det var en asiatisk restaurang med typ smårätter. Det var fantastiskt gott och alla var nöjda med maten. Den restaurangen kan jag verkligen rekommendera om en gillar asiatiskt.

Efter att vi ätit åkte vi hem till dottern igen och vi spelade Harry Potter TP. Mats och jag är inte så bra på det spelet fast vi lyckades bättre än vad vi trodde. S och W vann.

Idag vaknade jag faktiskt utvilad då jag sov till halv åtta. Dagen började med att Mats gjorde japanska pannkakor från receptboken av Filip Poon som dottern fick av Marie och hennes familj. Det blev jättergoda pannkakor och de blev väldigt lyckade så nu får det bli sådana pannkakor på söndagar istället för amerikanska pannkakor.

Efter frukosten blev det fixande inför kalaslunchen klockan 13.00. Då kom min syster och hennes sambo plus hennes barn. Dottern bjöd på tacos och fika så alla blev mätta och nöjda. Vid fyratiden så åkte alla hem och vi åkte runt Rasmus och Tova för Mats skulle låna ett par ringar utav Rasmus. Sedan åkte vi hem mot Kalmar och hann landa i soffan innan det var dags för sängen.

Det har varit en härlig helg i Malmö tillsammans med barnen fast vi saknade såklart Victor som fortfarande jobbar i Tandådalen.

Kram Susann 💜

4 kommentarer