Jag,  Sjukskriven/Arbete

Min övernattning utomhus – måndagen den 29 juli 2024

Igår tog jag det lugnt fram till det var dags att träffa Marielle. Vi hade bestämt möte på Stinsen i Ljungbyholm klockan 16:00. Vi handlade tillsammans och sedan åkte vi hem till Marielle och packade in hennes saker i min bil. Därefter åkte vi till Ekenäs fast där var det väldigt många människor så då ville vi inte vara där för vår övernattning. Vi åkte till Kolbodabadet fast där fick en inte campa. Så då bestämde vi att det fick bli Åttahagen.

Enda nackdelen var att det var en bit att gå och vi hade ganska mycket packning med oss. Dessutom hade jag lånat ett stort myggnät av min svägerska.

När vi kom fram till vindskyddet så bestämde vi att vi skulle sova på stranden. Vi hittade ett perfekt ställe som vi kunde hänga upp myggnätet i träd. Fast allra först blev det ett dopp. Det var 26 grader i luften och 19,4 grader i vattnet.

Sedan gjorde vi upp eld och grillade kycklingspett och åt dessa med potatissallad, gurka och tomater. Vi blev mätta och självklart skålade vi i bubbel.

Efter maten drack Marielle kaffe och så åt vi salta pinnar och hallon. Sedan ville vi krypa in under myggnätet för att invänta skymningen och där satt vi och spelade spel.

Vi låg där det slutade lite så vi gled ner på våra liggunderlag så vi hade ganska kul åt det när vi skulle försöka kasa oss upp igen. Jag hade packat med mig min buff som jag använde som mössa då det blev lite kyligare under natten. Vi sov hyfsat, vaknade lite till och från. Vi ställde klockan på 04:40 för vi ville se soluppgången.

Därefter somnade vi och sov fram till halv åtta. Då klev vi upp och tog ett morgondopp. Det var 18,4 grader i vattnet så det var uppfriskande.

Sedan åt vi frukost och sedan packade vi ihop och jag körde hem.

Det var en mysig övernattning under stjärnorna med bara ett myggnät som omslöt oss.

Kram Susann 💜