Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Min överraskning

Klockan 8:30 blev vi hämtade utav Mats syster Marie. Hon körde oss till stationen där vi sedan tog tåget söderut. Mina tankar for runt och jag gissade hej vilt för mig själv.

När vi nådde Hyllie där två utav våra tre barn bor trodde jag att de skulle kliva på för Mats hade ingen tendens till att kliva av där. Vi fortsatte till Kastrups flygplats och då gissar jag att vi ska till Linda och Christian. När vår väska är incheckad letar vi något ställe för att äta. Jag vet fortfarande inte vart vi är på väg. Vi går till en irländsk pub och där sitter våra barn med respektive. Vilken överraskning!!!

Vi äter lunch och bara chillar tills det är dags att gå till gaten och jag vet fortfarande inte vart vi är på väg. Mina gissningar är Prag på första plats sedan London och sist Paris. Vid gaten inser jag att jag ska få åka till Paris, vilken lycka. En borde alltid fylla 50.

Vi tar taxi från flygplatsen i Paris till hotellet, ett best Western hotell någonstans i 9:e arr. Vi checkar in och sedan tar vi typ första bästa restaurang för alla är vrålhungriga. Till förrätt smakar alla sniglar så nu är det avklarat. Jag har ätit sniglar en gång tidigare. Jag tycker det är helt ok. Till huvudrätt åt jag en köttbit med pommes.

Efter maten gick vi en liten runda, vi ville köpa vatten och chips. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova för imorgon ska vi utforska Paris. Vilken familj jag har, så tacksam 💜

Jag lyckades inte få in några bilder.

Godnatt, kram Susann

8 kommentarer