Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Systemkameran

Min utmaning på Ability

Idag hade Evelina, (arbetsterapueten) förberett med olika uppgifter som jag skulle göra växelvis. Att göra växelvis är svårt för jag vill gärna avsluta det jag har börjat på. Därför blev det inte så mycket växelvis som Evelina ville att det skulle vara. Idag har jag lagt in väldigt många pauser för att bibehålla samma status som jag har som när jag går. Jag lyckades faktiskt att behålla statusen med en liten nedgång efter en datoruppgift mitt i.

Nu undrar ni säkert hur min schemauppgift gick … den gick bra fast jag fick inte börja med den trots att jag ville det. Jag avslutade dagen med den uppgiften och jag lyckades lägga ett schema efter alla direktiv. Idag hade uppgiften landat och då var det ganska lätt, kan inte förstå att jag gjorde så många fel igår …

Bild tagen på Svinö, April 2019

Nästa vecka när jag kommer på måndag ska jag bara få en uppgift och min utmaning är att göra långsamt för att uppgiften ska räcka under hela tiden jag är där. Hjälp !! Kan ni förstå vilken utmaning det är för mig, skynda långsamt är ju inte riktigt min melodi fast nu är det det som krävs för att jag ska kunna behålla mitt mående under dagarna.

Jag får väl tänka att jag är den nya Skalman 🙂

2 kommentarer