Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan

Idag när jag vaknade vid halv sju kände jag som jag har kommit in i ekorrhjulet igen. Det gick fort tänkte jag… bara för att jag har börjat arbetsträna och har ReDOgruppen på tisdagar så känns det som alla mina dagar är fyllda. Det känns bra på ett sätt fast ändå lite skrämmande på ett annat sätt.

Idag mitt i veckan har blivit lite av en vilodag mitt i veckan då jag bara har Centrumskolan mellan 9.40-13.00 och vi tränar aldrig onsdagar. Idag kommer jag inte göra mer än att ta min dagliga tupplur och sen samla enerigi. Mina lussekatter får vänta lite, tänker att det får bli till helgen då vi inte direkt har något inplanerat förutom springa och gymma.

Ikväll kommer jag att försöka fixa lite med min julkalender, jag tycker det är skönt att ha ”luckorna” klara lite i förväg så det inte tar tid när jag ska lägga ut inlägget. Att spela in mig på youtube är lite roligt fast är så ovan vid att vara framför kameran. Som barn älskade jag att synas och höras framför kameran och det kan jag inte säga gäller nu. Nu förtiden är det mest jag bakom kameran. Fast nu håller jag på att ändra på det, jag har hört att någon säga att en ska älska kameran och bejaka kameran fast det är ju lättare sagt än gjort.

Nu är det dags för mig att göra mig iordning innan Centrumskolan och plocka iordning lite, bädda sängen mm.

Jag önkar alla en trevlig dag, kram Susann

En kommentar