Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan

Nu är snart den här dagen slut och jag är fortfarande inne i en tröttperiod. Det märks att jag behöver koncentrera mig mer nu när jag är på Centrumskolan, roligt fast det tar mer energi än vad jag tror. Jag har stöttat upp lite fler lektioner idag så nu har jag snart mina dagar i veckan fyllda. Det är bra nu när jag ska gå upp på 75% så jag verkligen får känna av hur det är och vad jag kommer klara av.

På vägen hem gick jag förbi konditoriet och köpte en bulle till mig och napoleonbakelse till mannen som antagligen skulle jobba hemifrån i eftermiddag. Danska wienerbageriet ligger på vägen till där jag hade parkerat bilen så det blev ingen omväg.

Jag var för trött för att åka runt affären för att köpa mjölk på vägen hem. När jag kom hem var inte Mats hemma fast han kom hem strax därpå. Jag somnade som en stock i soffan igen och tvingade upp mig vid 16.30. Då körde vi och lämnade volvon som skulle lämnas in på service. Vi har tid i morgon eftermiddag fast lämnade bilen ikväll för det var smidigast. vi var även och handlade mjölk så nu är det gjort.

Det har inte blivit någon städning dör min del idag utan vi får ta resten på lördag då jag hoppas att jag är piggare. Vi har lagat kålsoppa ikväll och bara chillat framför tvn. Det känns som jag måste vila mycket just nu så jag försöker att lyssna på kroppens signaler för i eftermiddag när jag kom hem hade jag huvudvärk och då brukar jag stanna mig själv och ta det lugnt för jag vill inte att huvudvärken ska hålla i sig.

Nu är det snart dags för sängen för mig, godantt 💜

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *