Mitt i veckan igen 😊

Igår minus och idag plus, termometern visar 9 grader utomhus. Det är ganska skönt tycker jag att det fortfarande är ganska varmt. Fast i slutet av december vill jag att det ska bli snö och kallt för då är det så härligt att ta sig ett dopp i det kalla vattnet och en härlig känsla att doppa sig med is runt omkring sig.

Bilden är dagen 20 februari 2021

Idag kommer det att bli en fullspäckad jobbdag. I kväll är det föräldramöte och det är det första som jag kommer att vara med på. När jag började 2019 så kom ju pandemin ganska snart efter så då ställdes ju alla fysiska träffar in. Nu ska det bli kul att träffa föräldrarna till eleverna. lättare när en har ett ansikte på en person. Samtidigt som jag tycker att det ska bli kul så är jag aldrig riktigt bekväm i sådana situationer, fast det är bara att gilla läget.

Det är onsdag och mitt i veckan tänk vad tiden går fort. I dagens fotoutmaning av Christel är ordet tidsfördriv och det kan en ibland undra om en ens kan behöva det när tiden går så fort. Fast även om tiden går fort så finns det faktiskt tillfällen då en kan behöva göra saker bara för att tiden ska gå. Något som vi tycker om att göra i den här familjen är att spela spel och det skulle jag kalla tidsfördriv. 😊 håller ni med?

Några utav alla spel som vi har.

Något annat som även passar i dagens tema är frågan som Kristina ställer i sin novemberutmaning – Hur mycket tid lägger du på att fixa iordning ditt hår varje dag ?

Jag lägger ingen tid alls på mitt hår förutom den tid det tar att kamma eller borsta håret. Det kan hända att jag piffar om jag ska gå bort på något finare galej fast det händer väldigt sällan. Jag gillar inte att ha hårprodukter i mitt hår för de flesta är med parfym eller ialla fall med någon stark doft och jag är lite känslig mot dofter. Jag skyller på min astma, den gör att jag hostar och ibland får svårt att få luft vid starka dofter.

Nu önskar jag er en fin dag eller som Lotta säger lillefjomsafton, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Ja spel är trevligt och verkligen ett roligt tidsfördriv. Min man är inte så pigg på att spela tyvärr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *