Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan igen 😊

IgÄr minus och idag plus, termometern visar 9 grader utomhus. Det Àr ganska skönt tycker jag att det fortfarande Àr ganska varmt. Fast i slutet av december vill jag att det ska bli snö och kallt för dÄ Àr det sÄ hÀrligt att ta sig ett dopp i det kalla vattnet och en hÀrlig kÀnsla att doppa sig med is runt omkring sig.

Bilden Àr dagen 20 februari 2021

Idag kommer det att bli en fullspÀckad jobbdag. I kvÀll Àr det förÀldramöte och det Àr det första som jag kommer att vara med pÄ. NÀr jag började 2019 sÄ kom ju pandemin ganska snart efter sÄ dÄ stÀlldes ju alla fysiska trÀffar in. Nu ska det bli kul att trÀffa förÀldrarna till eleverna. lÀttare nÀr en har ett ansikte pÄ en person. Samtidigt som jag tycker att det ska bli kul sÄ Àr jag aldrig riktigt bekvÀm i sÄdana situationer, fast det Àr bara att gilla lÀget.

Det Ă€r onsdag och mitt i veckan tĂ€nk vad tiden gĂ„r fort. I dagens fotoutmaning av Christel Ă€r ordet tidsfördriv och det kan en ibland undra om en ens kan behöva det nĂ€r tiden gĂ„r sĂ„ fort. Fast Ă€ven om tiden gĂ„r fort sĂ„ finns det faktiskt tillfĂ€llen dĂ„ en kan behöva göra saker bara för att tiden ska gĂ„. NĂ„got som vi tycker om att göra i den hĂ€r familjen Ă€r att spela spel och det skulle jag kalla tidsfördriv. 😊 hĂ„ller ni med?

NĂ„gra utav alla spel som vi har.

NĂ„got annat som Ă€ven passar i dagens tema Ă€r frĂ„gan som Kristina stĂ€ller i sin novemberutmaning – Hur mycket tid lĂ€gger du pĂ„ att fixa iordning ditt hĂ„r varje dag ?

Jag lÀgger ingen tid alls pÄ mitt hÄr förutom den tid det tar att kamma eller borsta hÄret. Det kan hÀnda att jag piffar om jag ska gÄ bort pÄ nÄgot finare galej fast det hÀnder vÀldigt sÀllan. Jag gillar inte att ha hÄrprodukter i mitt hÄr för de flesta Àr med parfym eller ialla fall med nÄgon stark doft och jag Àr lite kÀnslig mot dofter. Jag skyller pÄ min astma, den gör att jag hostar och ibland fÄr svÄrt att fÄ luft vid starka dofter.

Nu önskar jag er en fin dag eller som Lotta sĂ€ger lillefjomsafton, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *