Allmänt,  Familj,  Jag

Mysig söndag

Efter frukosten tänkte Mats och jag gå tipspromenaden på Stensö. Rasmus och Tova hängde på, jätteroligt att umgås lite. Tyvärr var tipsrundan inställd pga sjukdom, så typiskt när vi tänkte göra något tillsammans. Det blev en liten tur till badplatsen vid Stensö för jag hade kameran med mig och då passade vi på att ta lite bilder. Jag måste ju passa på när jag har så många jag kan placera framför kameran.

När jag hade fotograferat färdigt bestämde vi att vi skulle bowla tillsammans så då bokade vi en bana. Under tiden vi väntyade tills klockan skulle bli dags för bowling åkte vi till Eko för att fixa doppresent till Molly. Vi hittade en fin vit ask som vi stoppade ner två badbomber och en sminkpenselrengörare.

Sedan gick vi in på Modehuset och fikade så vi var laddade inför bowlingen.

Det är kul med bowling fast svårt att få klotet att rulla i den riktningen som jag vill. Gissa vem som kom sist, har en revansch att utkräva inom snar framtid. (Kanske någon behöver träna i smyg)

Efter att vi bowlat åkte Mats och jag till Molly med hennes present. Vi hade lyckats med presenten för det var uppskattade saker. Vi blev bjudna på fika= svårt att sova inatt.

Det blev en mysig söndag och kvällen kommer att spenderas i soffan framför tv:n 🙂

2 kommentarer