Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Nu är allt förberett 😊

Godmorgon alla mina fina vänner 💜 Första april idag och har ni eller kommer ni lura någon idag.? Jag steg upp innan klockan var halv sju och nu har jag förberett allt till i eftermiddag då vi ska ha Bäst i test. Så nu är vi redo för att få hit testdeltagarna.

Idag är det en fin fast kall morgon. Termometern visar minus 7 grader och solen skiner så det blir nog en bra dag idag med. Jag tycker bara att värmen kan komma tillbaka för nu vill jag gå i shorts och klänning. Fast jag får väl vänta tålmodigt som alla andra.

Nu när Christels fotoutmaning är slut undrar jag vad för slags bild jag ska lägga inlägget? Sedan kom jag på att jag har ju fått paket från Adlibris. Eftersom vi köpte en bokhylledel till så fick vi ju plötsligt plats med lite fler böcker , vilket är roligt tycker jag. Det blev fem nya böcker i bokhyllan fast det bästa är att jag fortfarande kan köpa fler böcker när andan faller på. Det blev lite blandning utav gamla klassiker och några nya. Den bok jag är mest nyfiken på är Främling i vita rum. Det får bli den boken när jag har lyssnat klart på min bok om autism.

Nu vill jag bara önska er en trevlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer