Nu går det fort

Snart är det jul, bara en och en halv vecka kvar. Det är helt galet vad fort tiden går. Idag blir det sista dagen för den här terminen på Centrumskolan för skolan ska köra med distansundervisning sista veckan pga att en personal testats positiv. Jag har inte träffat personen sedan i tisdags förra veckan och har fortfarande inga symptom så jag håller tummarna att jag inte får några heller. Visst borde jag fått några nu? Måndagen och tisdagen som hen var på skolan så var jag inte i närheten utav hen så det känns bra så här i efterhand.

Eftersom de kör distansundervisning så finns det ju inte så mycket för mig att göra och blir då ledig tidigare än det var tänkt. Det är faktiskt skönt om jag ska vara ärlig för det har varit ganska mycket på sista tiden och jag har trappat upp min arbetsbörda mer och mer nu i slutet, även om jag bara arbetstränar. Fast jag tycker det är roligare att göra något hela tiden än att inte ha något att göra, det är bara sådan jag är. Vilan har jag fått ta hemma eller valt rättare sagt att göra när jag kommer hem. Jag har ju velat utmana mig för att se vad jag orkar och klarar av.

I eftermiddag när jag kommer hem ska jag sova så jag orkar springa ikväll för det vill jag orka. Jag märker att min kropp ändå mår bättre av att röra sig för jag känner att jag blir stelare för varje dag i vissa leder.

Jag önskar alla en härlig måndag, kram Susann

Tänk när en kunde krama sina vänner, här är Ulrika och jag november 2015

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.