Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Nu lämnar vi Kläppen

Idag gick alla upp klockan 8 för att vi skulle hinna lämna huset till klockan tio. Nästan alla barnen åkte ut i backen vid niotiden för att vi vuxna skulle kunna plocka och packa bilarna. Det blev färre personer som irrade runt i huset. 👍

När allt var inpackat i bilarna tog vi farväl av Flengänget och sen åkte vi och hämtade upp barnen för att köra och lämna skidorna i Lima. Väl i Lima kom Rasmus på att han nog glömt sin appelwatch så då ringde vi och kollade och mycket riktigt fanns den kvar i huset. Vi tyckte annars att vi tittat en extra gång så vi inte skulle glömma något. Rasmus hade hängt klockan på en korgstol så den var svår att upptäcka. I och med klockan fick vi åka tillbaka till Kläppen och då hade det hunnit bli lunchdags. Vi bestämde att äta lunch innan vi körde mot Leksand.

I Leksand hittade vi ett fik som vi satte oss på innan det var dags för hockeymatchen. Ikväll mötte Leksand Skellefteå hemma och Mats systers familj är riktigt Leksingar och har indoktrinera våra barn. Tyvärr gick det inte så bra för Leksand utan de förlorade med 0-3.

Efter matchen åkte vi till McDonalds i Borlänge för att äta middag innan vi åkte till vandrarhemmet som låg i Borlänge.

Godnatt alla mina kära bloggvänner 💜

2 kommentarer