Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag

Nyårsafton 2018

Nyårsafton firades på Öland, Köpingsvik hos Ulrika och Thomas. Ulrika är min allra äldsta barndomsvän. Vi bodde grannar när vi var små. Det blev en mycig och lug afton med god mat och dryck. Vi år sex rätter fördelade under hela kvällen. Vi startade eftermiddagen med att grilla korv utomhus och vi åt naturligtvis utomhus då det är mycigt fast det var ganska kallt om händerna.

Efter korvgrillningen var det skönt att komma in till ett varmt hus. Vi spelade spel under kvällen mellan våra sex rätter. Det blev en bra balans mellan spel, mat och skitsnack.

Alla rätter som vi lagade var fantastiskt goda. Vi började med Fröknäcke med avokadokräm och lax.

Andra rätten var en räkceviche.

Tredje rätten var. råraka med löjrom , rödlök och smetana.

Fjärde rätten var pilgrimsmusslor med majspuré och tryffel.

Femte rätten var ryggbiff med vaxbönor och haricot verts.

Och till sist lammfärsbiffar med potatisgratäng och rödvinssås.

Det blev en lugn och trevlig avslutning på 2018. När vi var små, Ulrika och jag så firade vi nyår ihop så det blev lite flashbacks …

En nyårsafton helt i mitt tycke, ingen stress, umgås med personer som ger en energi och har roligt tillsammans med. Nu ser jag framemot ett nytt år där jag förhoppningsvis kommer kunna jobba mer.

Tack 2018, ett år där jag ändå fick hopp kring mina symptom, där jag faktiskt kan ana en Susann som är tillbaka mer och mer till sitt gamla jag.

💜

7 kommentarer