Allmänt,  Familj,  Jag

2019 ett händelserikt år

2019 kommer vara ett år där vi har många roliga händelser som vi ska planera för. Det känns att vi går in i en ny fas i våra liv Mats och jag. Det är något som jag ser fram emot med spänning.

Det första jag ser framemot är resan till Lübeck i övermorgon. Mats och jag ska bara njuta av varandras sällskap, har inget inplanerat utan bara strosa runt i den vackra staden. Vi tittar säkert in i en kyrka, då jag tycker det är så fint inne i kyrkor.

Nu i januari får jag förhoppningsvis reda på hur jag kommer jobba och med vad. Målet är ju 50% ganska snart.

I maj har vi en inbokad resa till Österrike, jag ska följa med Mats och hans körvänner för att besöka en vänkör. Det ska bli roligt. Ser dock inte fram emot flygresan fast det är väl bara till att bita ihop.

I juni tar Skye (systerdottern) studenten och Rasmus muckar. Tyvärr inträffar detta på samma dag så…. till Rasmus sorg har vi sagt att vi kommer att välja studenten.

I juli har vi 25 årig bröllopsdag och det måste vi fira på något sätt, inget planerat än så länge på just den dagen.

Sista augusti är det tjejmilen och eventuellt eventuellt anmäler Marie och jag mig till detta evenemang. Självklart kommer vi att fortsätta springa minst 2 gånger i veckan hela året. Nu har vi haft ett litet juluppehåll fast kör igång nu på måndag igen.

Någon gång i september ska vi åka till Gran Canaria med Ulrika och Thomas som också firar 25 årig bröllopsdag detta året. Den här resan blir vårt gemensamma firande plus att jag har sagt att jag ska följa med dem ner dit någon gång, De har varit på Gran Canaria varje år sen deras bröllopsresa som gick dit. Jag tycker inte om att flyga så många timmar så jag har alltid sagt, – när vi firar 25 år och helt plötsligt gör vi det så nu är det bara till att följa med….😱

I december fyller Mats 50 år så någon form av firande blir det plus att tanken är att alla åker till Kläppen över nyår som en gemensam födelsedagsresa. En bra kombo att umgås och hålla oss aktiva under dagarna. Alla som vill och kan får åka dit och umgås tillsammans. Jag hoppas att det är många som vill åka upp.

Alltså ett händelserikt år har vi framför oss, jag välkomna 2019

4 kommentarer