Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 10 april 2024

Hjälp vad jag sov när klockan ringde 6:40. Jag gillar inte att vakna till ett alarm och har aldrig gjort. Nu som vuxen blir jag inte rädd fast känslan är obehaglig.

Det gick riktigt fort på jobbet idag och nuförtiden har jag det stökigt på mitt skrivbord. Imorgon får jag nog rensa lite.

Efter jobbet cyklade jag till Swedbank för jag ville få en sammanställning över mina aktier inför deklarationen. De kunde inte hjälpa mig och sa att de inte skrev ut längre. Förra året fick jag en utskrift när jag besökte banken fast nu visste de inte ens vad jag menade.

Eftersom inte banken kunde hjälpa mig så cyklade jag förbi Skatteverkets kontor och där fick jag hjälp med hur jag skulle göra med K4 blanketten. Vips så hade jag deklarerat och betalat kvarskatten på dryga 2000 kronor.

Sedan cyklade jag hem och vilade i uterummet. Jag hann även dammsuga innan Mats kom hem.

Ikväll fick vi vara testpersoner för Victor hade fått smakprover på både vin, mat och efterrätter. Dottern kom också för att provsmaka. Vi åt fish and chips.

Nu är alla mätta och vi tyckte ganska lika om allt vi smakade. Det ska bli spännande och se vad Victor väljer att ha på sin restaurang i sommar.

Kram Susann 💜

2 kommentarer