Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 10 januari 2024

Det är trötta morgnar för mig den här veckan. Även om jag sov flera timmar i går eftermiddag och i stort sett hela natten så var jag ändå supertrött i morse när klockan ringde.

Idag hade jag en läkartid angående min sjukskrivning och jag kände mig ganska lugn inför mötet vilket jag inte brukar vara. Läkaren lyssnade på mig och sjukskrev mig på 50% som jag har nu och terminen ut, fram till 23 juni. Det kändes väldigt bra så nu hoppas jag att försäkringskassan och arbetsförmedlingen tänker likadant när vi har uppföljning den 31 januari.

Om jag tänker tillbaka på hur det var i början av min sjukskrivning så har det hänt mycket. Nu känns det nästan overkligt att jag inte kunde plocka ur diskmaskinen utan att vila mellan de olika korgarna. Eller att jag fick rådet att ställa klockan på en minut och vila när jag skulle fixa med tvätten. Jag kunde inte titta på tv, läsa böcker eller gå in på Maxi vilket jag kan nu. Det är svårt att förstå nu och ibland tycker jag ändå att det går så långsamt i min utveckling när jag känner symptom som huvudvärk, yrsel och illamående. Jag glömmer lätt att jag faktiskt är hjärntrött fortfarande. Dock har jag blivit bättre på att lyssna på min kropp.

Idag ringde pappa och berättade att min faster dog idag, vilket inte var oväntat fast alltid sorgligt ändå. Nu kommer det bli två begravningar inom kort. Min yngsta kusin dog dagen innan julafton, 45 är gammal. Det kändes väldigt orättvist och hon var en utav de mest positiva och levnadsgalada person jag visste. 💜

Ikväll är jag gräsänka då Mats är på teaterrep. Snart är klockan halv nio och det känns som jag behöver lägga mig tidigt.

Kram Susann 💜

4 kommentarer