Uncategorized

Onsdagen den 14 december 2022

Godmorgon här från Lindsdal. Idag ligger temperaturen runt nollan och jag önskar att solen tittar fram även idag med vilket det gjorde igår. Det är sådan skillnad när solen skiner.

I går när jag kom hem vilade jag lite och sedan hade jag min digitala tenta på min kurs som jag går. Jag hoppas att det gick bra annars blir det omtenta efter nyår. Jag svarade på allt fast en del frågor utvecklade jag inte så mycket så jag får se om jag får något poäng på dem.

Efter min tenta så åkte vi och köpte Mac Donalds då Mats var så sugen på skräpmat. Sedan efter maten spelade vi in en liten luciafilm till våra vänner Linda och Christian som bor i Österrike just nu. Jag är verkligen ringrostig när det gäller att spela tvärflöjt fast vi skickade filmen i alla fall. Jag delar med mig av den även här. Tänk på att jag inte spelat flöjt på flera år. Min hjärna var inte riktigt med på alla noter….

Min julkalender:

Skänk en gåva till en person/förening/organisation

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och om jag inte är för trött efter jobbet ska jag ta mig en shoppingrunda. Jag har ju några julklappar kvar att köpa. Hur ligger du till är du färdig med dina julklappsköp?

Nu ska jag äta frukost och sedan göra mig i ordning inför Centrumskolan.

Jag önskar dig en fin dag, kram Susann 💜

3 kommentarer