Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 15 december 2022

Godmorgon till dig som tittar in här hos mig. Jag vaknade såklart tidigt som vanligt så det är fortfarande mörkt ute med en temperatur på minus 4 grader.

Igår blev det lite shopping efter jobbet. Nu är julklapparna till pappa köpta så det känns skönt. Det blev även en klapp till mannen och sedan ska jag fixa ytterligare något till honom. Jag hittade även julklappar till vår julklappslek som vi ska på vår julavslutning på onsdag nästa vecka. När jag kom hem beställde jag även en julklapp till Elliot. Till helgen tänker jag fixa de julklappar som jag har kvar.

Min energi är lite låg just nu, tror det var min tenta som dränerade mig på energi då jag var totalt fokuserad i två timmar. Jag har nuförtiden lätt att glömma bort att jag fortfarande är sjukskriven och behöver tänka på min energibalans.

Idag ska jag och min chef ha möte med några handläggare på arbetsförmedlingen. Min anställning med lönebidrag går ut nu i december så vi behöver förnya den. Jag hoppas att det inte ska bli några problem. Imorgon har jag en läkartid så då hoppas jag att jag blir fortsatt sjukskriven på 50% i alla fall ett halvår till. Nu efter så här lång tid sp blir jag inte lika orolig av sådana här möten som jag blev i början. Nu känner jag mig lugnare och tryggare på något sätt.

Min julkalender:

Ring till en vän du inte pratat med på länge

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och jag hann planera mina lektioner igår. Nu är det nedtrappning inför jullovet och betygen är snart satta.

Ikväll är det Sweden runners och jag har inte bestämt mig om jag ska träna eller inte. Jag får se hur min energinivå är ikväll. Det är sista träningen innan jul vilket jag tror att jag trodde förra veckan.

Nu önskar jag dig en härlig torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer