Onsdagen den 16 september 2020

Det blev sovmorgon och jag låg kvar i sängen extra länge för att läsa lite bloggar och andra sociala medier. Det är skönt att starta upp dagen på ett lugnt sätt.

Lillördag idag, veckorna går så otroligt fort. Idag kommer det nog vara en lugn dag på Centrumskolan då onsdagen är den dag då jag inte har något direkt på schemat utan det blir lite där jag behövs.

Igår när jag kom hem från Centrumskolan hade jag ganska mycket energi kvar så jag hoppas det är likadant idag. Lite städning utav toaletterna och stryktvätt står på mitt schema idag här hemma. Sedan behöver jag ju vila lite för att bibehålla min energi på en bra nivå.

Dessutom ska ju den här dagen bli som en härlig sommardag, uppåt 25 grader och det är ju inte fel. Den enda nackdelen är ju att vattentemperaturen ökar i sundet och jag vill ju att det ska sjunka till runt 10 grader för jag längtar efter att få den där adrenalinkicken som en får när en badar kallt. Jag vet att jag kan verka lite konstig fast jag rekommenderar er till att prova att bli vinterbadare. Mitt tips är att börja bada när det är varmt i augusti och sedan bara fortsätta bada varje vecka för då hinner kroppen vänja sig vid den sjunkande temperaturen. Det var så jag och min svägerska Marie gjorde förra året, så nu har vi badat en gång i veckan ett helt år. I år har vi fått med oss min kollega Annika och min man Mats på den här resan. Vi får se hur länge de väljer att hoppa i plurret.

20200901

Jag önskar alla en fin onsdag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.