Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 17 mars 2021

Det blev en fin dag med sol och isen på rutorna hann smälta tills det var dags för mig att åka till Centrumskolan. Idag har jag och en elev ätit på Mc Donalds och det var trevligt. Tiden går väldigt fort nu när jag bara är 4 h på centrumskolan varje dag.

Idag har jag inte sovit för när jag kom hem i eftermiddag plockade jag undan lite och värme upp lite i uterummet. Det var för att Marielle skulle komma och vi övade Jerusalema dansen. Nu blir det inte AW på fredag som det var tänkt för vädret ska inte bli det bästa så vi har skjutit upp det till antagligen nästa vecka. Vi valde att träna in dansen i alla fall nu för sedan vet vi inte om vi hittar någon tid.

Det händer inte så mycket just nu och det känns som jag inte har mycket att skriva om, fast jag tycker ändå att jag vill skriva något varje dag. Ikväll har vi inte gjort något särskilt, det blev en tur till återvinningen. Vi hade tänkt att gå en lite längre promenad samtidigt fast det var rätt kallt ute så vi valde att gå hem igen.

Nu tycker jag att det börjar märkas att jag gått ner på 50%, känner att jag har lite mer energi och nu väntar jag bara på att yrseln ska försvinna och min huvudvärk.

Jag hoppas att ni haft en bra dag, kul att ni är här inne hos mig och läser.

Kram Susann

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *