Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 19 juli 2023

Vaknade som vanligt innan klockan sju fast jag tycker det är skönt om jag inte vänder på dygnet även om det är semester.

Vid halv åtta steg jag upp och chillade lite efter frukosten. Vid kvart i tio tog vi oss en cykeltur till Stadsmissionen för jag ville titta efter en liten bricka och ha teservisen som jag fick av dotterns koreanska vän.

Stadsmissionen skulle precis öppna när vi kom fast det var världens kö utanför så vi cyklade till Mio och tittade där först. Sedan cyklade vi till Stadsmissionen och då var kön borta och vi kunde gå in direkt. Jag köpte en lite rund bricka och en virkad duk till brickan. Jag tittade även efter några böcker fast hittade inga idag.

När vi kom hem igen så vilade jag och läste i boken Godnatt jord.

Vid tolvtiden åkte vi till dottern för att se om de behövde hjälp. De hade packat upp det mesta och vi hjälpte till med någon låda innan vi åkte igen.

Vi bestämde att de skulle komma till oss ikväll och att vi skulle äta skaldjur.

Efter besöket hos dottern och William så åkte vi och handlade. När jag kom hem var jag tvungen att sova en stund. Medan jag sov gjorde Mats filmen av vårt femte dygn i Sydkorea.

Vid halv sextiden kom dottern och William och då åt vi musslor, pommes, räkor, signalkräftor, krabbklor och baguette. Vi blev mätta och nöjda med all mat. Mats kokta musslorna med fänkål och saffran och de blir supergoda.

Efter maten spelade vi det koreanska spelet Yet men, och sedan ett deckarspel. Vid niotiden åkte de hem och då hamnade vi i soffan framför tvn.

Nu är klockan halv elva och det är snart dags för sängen för mig.

Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜