Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 18 juli 2023

Efter frukosten blev det en cykeltur in till stan. Vi tittade på hur långt de hade kommit med sandskulpturerna. De flesta höll på att packa sanden och några hade börjat skulptera. På fredag avgörs det vem som gjort den bästa sandskulpturen, så vi får väl ta en sväng senare i veckan för att se alla skulpturerna.

Därefter cyklade vi till Outnorth för jag skulle titta på en regnjacka. Jag ville ha en i märket Haglöfs. Det blev en regnjacka i det märket så nu är jag nöjd för jag har haft en liknande jacka som jag varit väldigt nöjd med.

Sedan cyklade vi vidare till Eko för Mats ville titta på nya pussel. Det blev inget pussel, bara lite fikabröd.

Idag blåste det rejält så det kändes väldigt bra att cykla på våra nya cyklar. Det gick väldigt lätt att cykla och det kändes bra att kunna cykla om några i blåsten.

När vi kom hem fikade vi och jag vilade för sedan på eftermiddagen skulle vi hjälpa dottern som flyttar idag.

Flyttfirman var väldigt effektiva så de var vid lägenheten vid ett-tiden. Vi åkte till lägenheten och hjälpte till med lite allt möjligt. Vi var och köpte en utesoffa till balkongen på Bauhaus medans de plockade upp bland deras saker. Sedan blev det den obligatoriska flyttpizzan.

Runt fem kom Lovis för att se hur det gick med flytten. Då kände vi att det var dags för oss att bege oss hemåt. Lovis fick ta över och hjälpa till istället för oss. Vi får åka dit en sväng imorgon för att se hur det går för dem och om de behöver hjälp.

Ikväll har vi bara slappat i uterummet, tittat på tv och snart är det sängen.

Kram Susann 💜

2 kommentarer