Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 24 maj 2023

Vad jag har blivit sämre på att ta bilder för att ha till inläggen på min blogg. Vet inte riktigt när det hände? Förut var jag noga med att fota allt. Jag tycker det är lite tråkigt med inlägg utan bilder, det är precis som inlägget blir tråkigt att läsa, eller vad tycker du.

Idag började jag och en kollega jobbet med att ta en grupp elever till slottsparken där vi fikade på vår medköpta fika. Sedan satte vi oss vid slottet och spelade kort. Därefter hade vi lite samtalskort som vi diskuterade tillsammans. Det blev två härliga lektioner utomhus och nu när det är slutet på terminen kan en unna sig och eleverna på ett sådan mysig stund tillsammans.

I eftermiddag hade vi friskvård och då gick vi till Lindö och grillade korv i solen. Det har varit varmt, runt 26 grader i solen. Det är trevligt att träffa kollegorna utanför jobbet.

Sedan åkte jag hem och somnade i soffan. Jag var helt slut och känner att jag verkligen måste sova. Jag sov nog nära två timmar så får se hur det går att sova om en stund.

Mats lagade middagen som bestod av grillad kyckling, majs och potatis. Det är lyxigt att få maten serverad, han vet hur trött jag är nu när jag arbetstränar.

Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer