Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 25 oktober 2023

Idag började jag dagen med tandläkarbesök. Att gapa över en timme är inte roligt. Fast nu är tanden rotfylld fast bara stängd provisoriskt för det var tydligen lite inflammerat i käken som syntes på röntgen.

Sedan körde jag till jobbet för jag skulle komma dit så fort som möjligt. Jag missade hela första lektionen, trodde det skulle gå fortare hos tandläkaren.

Idag slutade eleverna 10:45 för de hade en halv studiedag. Vi lärare planerade i eftermiddag och hann prata ihop oss och planera.

Jag har haft ett telefonmöte med handläggaren på arbetsförmedlingen och försäkringskassan. De skulle följa upp hur det går för mig nu när jag är på jobbet 75% och om det fungerar för mig att ta mina pauser. Det beslutades även att arbetsterapeuten på arbetsförmedlingen skulle ta kontakt med mig angående min energibalans.

Ikväll hämtade vi kebab från Kebabben fast det kommer vi inte göra fler gånger. Det var nya ägare sedan vi var där sist så kebabköttet var inte så gott och dessutom glömde de såsen som vi beställde.

Ikväll började vi titta på förrädarna, den engelska versionen.

Godnatt, kram Susann 💜

6 kommentarer