Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 27 december 2023

Godmorgon! Här har jag vaknat tidigt som vanligt. Vid sju gick jag ner och la mig i soffan så Mats kan sova lite längre.

Igår på annandagen hade vi syrran och hennes sambo här. De hade sovit över från juldagen.

Igår på förmiddagen åkte vi till Hansa köpcentrum för Fatimah skulle handla en kaffebryggare till pappa. Alla åkte för att shoppa förutom pappa som inte orkar gå i affärer.

Mats var på jakt efter vinterkängor och han hittade ett par fast tyvärr inte på rean. Syrran hittade en kaffebryggare så sedan åkte vi hem för att laga lunch, det blev hel kyckling i ugnen och till det serverades ris, sås, rödkål och vitlöksstekta brysselkål.

Efter lunchen åkte Fatimah och Andreas hem och då tog de pappa med sig. Det har varit kul att ha pappa här några dagar och han var så nöjd med att vi kunde hämta honom så han kunde fira jul med oss.

Igår eftermiddag tittade vi på Indiana Jones film fast jag kan ha sovit till nästan hela filmen. Det är påfrestande att ha gäster.

På kvällen spelade jag, Mats, Victor och Torun det nya spelet som jag fick av William och dottern, 7 wonders architects.

Först verkade spelet jättesvårt fast efter ett tag fattade jag. Alla tyckte det var ett roligt och snabbt spel så vi spelade en gång till.

Sedan åt vi julmatsrester så idag måste vi äta något annat. Vi får se vad det blir.

Idag ska vi packa för imorgon börjar vår resa ner till Innsbruck via Malmö där vi sover första natten hos Rasmus och Tova.

Jag önskar er en fin dag, kram 💜

4 kommentarer