Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Träning

Onsdagen den 29 mars 2023

Jag undrar när värmen ska komma för imorse var det minusgrader igen. Det är tur att solen kommer fram under dagen så det ser varmt ut när en tittar ut.

Onsdagar är en rolig dag då vi har friskvård på jobbet. Vi spelade padel igen och idag var vi 10 stycken och det är roligt när vi är så många som spelar. Det var fjärde gången så nästa onsdag är det vår sista gång som vi ska spela padel. Efter påsklovet kommer vi att göra något annat att göra på friskvården. Jag tycker att jag har utvecklats lite i mitt spelande fast idag fick jag inte till mina servrar alls, så jag var lite sur på mig själv. JAg hamnade på femte plats idag så det var ju bra.

När jag kommer till onsdagen känns det alltid som om det snart är helg och det är ju positivt. Idag grattade jag en kollega med en liten film direkt på morgonen, fast jag var ute en månad för tidigt 🤣Marielle blev glad för filmen även om jag var ute i så god tid.

Ikväll har vi tittat på Robinson och Mästerkocken. Det är intressant att titta på Robinson och se alla relationer och personligheter. om du tittar på Robinson har du någon favorit? Jag vet att jag inte gille zeki, jag tycker han är för ego. Däremot verkar Elin som en bra person , fast det är svårt att veta då alla personer säkert blir vinklade på olika sätt.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer